Natuurlijk vinden wij het leuk als u een berichtje achter laat voor ons.
Vriendelijke groetjes Gerben en Rob

Klik hier om het gastenboek te tekenen
1
19-06-2017 - 12:26 PM
Elvira Wielinga
elvirawielinga@gmail.com

  Ik geniet van jullie site. New foundlanders is het type hond dat volgens mij bij mij past. Ben alleen geen ervaren hondenbezitter, dat weerhoudt mij tot nu toe om tot actie over te gaan. Ben wel een ervaren katten bezitter, maar ik heb nu nog 1 poesje binnen en twee zwervertjes buiten die ik verzorg. Ik woon in een piepklein dorpje in de Ardennen. In een oude pastorie naast de kerk. Voorlopig blijf ik genieten van jullie site :-)
Verwijder bericht # 1
2
12-02-2017 - 04:16 PM
Summer Daisy
rijnie@ziggo.nl

  Gisteren hebben we Summer Daisy opgehaald. Zoals altijd werden we weer gastvrij ontvangen. We hebben er heel veel profijt van dat Summer gewend is aan volwassen honden en katten. Zij gaat heel goed met onze 10-jarige Newf Angel en onze katten. Vooral Oscar is al een vriend. Maar ze snapt het ook als ze even rust willen. Mooi om te zien! We zij heel erg gelukkig met haar. Hartelijk bedankt voor Summer en de goede zorg. We zullen goed voor haar zorgen en jullie zullen haar vast nog eens zien.
Verwijder bericht # 2
3
01-02-2017 - 04:29 PM
Fleur

  Hoi ik ben fleur
ik en mijn ouders waren alt ijdje opzoek naar een newfoundlander bij een andere kennel tiroca daar is het nu al 2keer mis gegaan en toen heeft mama deze kennel gekozen en nu krijgen we zaterdag eindelijk een pup! en ik ben echt super blij tot zaterdag!!!
Verwijder bericht # 3
4
26-12-2016 - 12:12 AM
Kim
Littlekimmeke@hotmail.com

  Hoi,
Wij zijn ondertussen al tijdje aan het lezen en zoeken voor een berenpup voor ons gezinnetje te verrijken kom hier dus al paar keer voorbij en vind het leuk om te lezen hier.
Verwijder bericht # 4
5
26-12-2016 - 12:12 AM
Kim
Littlekimmeke@hotmail.com

  Hoi,
Wij zijn ondertussen al tijdje aan het lezen en zoeken voor een berenpup voor ons gezinnetje te verrijken kom hier dus al paar keer voorbij en vind het leuk om te lezen hier.
Verwijder bericht # 5
6
30-08-2016 - 09:28 PM
cools
backroger@hotmail.com

  prachtige site , prachtige honden.
ikzelf bezit een berner sennenhond en een tibetaanse mastiff. we zouden in de toekomst een derde hond bijnemen en deze honden zie ik wel zitten .
Verwijder bericht # 6
7
13-06-2016 - 09:13 AM
Binie
familiedewildt@hotmail.com

  Even een compliment,wij zijn op kraamviste geweest bij Ellen en Kees en SAAR,wat een prachtige pup,Saartje kon niet beter wensen.
Groetjes Nico,Binie,Sir Patapoef en Joop
Verwijder bericht # 7
8
17-04-2016 - 10:12 AM
Hans en Linda
hans@ruiterpad.eu

  Goedendag allemaal,

Wij zijn sinds Valentijnsdag de gelukkige eigenaars van twee herplaatsnewfy's, onze berenkinderen 🐾😍Boris (van in de oude vrijheid) en halfbroer 🐾😍Rover ( van Tiroca) beide hebben als vader Joris van de Bloemenjungle. Wij mochten van Gerben gaan kijken bij deze twee herplaatsers en hebben hun met open armen ontvangen. De vachtverzorging liet, netjes gezegd, de wensen over 😢😢ik heb er menig traan om gelaten. Maar dan is het gewoon een geluk dat het newfy's zijn met een gouden karakter en nu bloeien onze berenkinderen helemaal op tot een paar prachtige, vrolijke berenkinderen🐾😘 beide bijna 3 jaar en met alle adviezen en hulp van Gerben en zijn team hadden wij het ook niet gekund, dus zo zie je maar ook rondom herplaatsers gaat deze fokker met zijn team door het vuur voor hun newfy's. We zijn een jaar lang bezig geweest om te kijken naar een herplaatser die gelukkig kon worden binnen ons gezin en ons zorgwerk, want hier wordt gelukkig goed naar gekeken en daar zijn wij zelf ook heel eerlijk over geweest. Het geluk van een hond gaat voor je eigen keuze/wens. Nogmaals bedankt Gerben en je team voor al jullie advies en gezellige gesprekken via telefoon en computerchat. We gaan elkaar vast een keer ontmoeten, en ooit wil ik graag een pup van jullie of als er onverwachts een zorgenpup is, dan staan wij ook klaar, dat zorgen doen we nu ook 24/7 dus zou voor ons binnen het dagelijks leven van ons zijn 😊😊
Groetjes Hans, Linda en de kids en een grote lebberkwijlkus van 🐾😍Boris en 🐾😍Rover.
Verwijder bericht # 8
9
04-04-2016 - 02:33 PM
Heidi Degeling
heidi.degeling@gmail.com

  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van de mooie puppenwuppen.
Verwijder bericht # 9
10
26-03-2016 - 11:23 AM
marga wijling
mwijling@ziggo.nl

  Hallo Allemaal, Ik heb een newfoundlander teefje van 1 jaar,Belle is haar naam.Zij groeit uit tot een prachtige mooie dame met een diep bruine tint en een super gemoedelijk karakter.
wij zijn dan ook heel erg dankbaar dat wij een newf bij Gerben mochten halen.

De kennel in de oude vrijheid is super, je wordt warm onthaald, de pups zijn super verzorgt en heerlijk onbevangen. Als je vragen hebt kun je altijd bij gerben terecht, hij neemt alles goed serieus, ik kan alleen maar zeggen top!!!
Verwijder bericht # 10
[Eerste] Pagina # 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ... of 30 [Laatste]