Natuurlijk vinden wij het leuk als u een berichtje achter laat voor ons.
Vriendelijke groetjes Gerben en Rob

Klik hier om het gastenboek te tekenen
1
20-08-2017 - 11:56 PM
Terenia Barczyk
t.barczyk@chello.nl

  Dank dat ik weer mocht komen kijken naar de bolletjes wol. Het was weer een warm welkom en wat doen de twee nesten het fantastisch. Zeer ontspannen en Gerben neemt alle tijd om iedereen te woord te staan en vragen te beantwoorden. Daisy en Betty ook toppers.
Je weet dat je een pracht toekomst kan geven aan je pup ,maar de eerste 8 weken zijn al super met heel veel liefde en warmte. Top. Ben bevoorrecht om Jasia uit Linde haar nest te mogen ontvangen. Tadeusz kan niet wachten.
Verwijder bericht # 1
2
15-08-2017 - 03:00 PM
Arthuruners
yo.urm.ai.l.@gmail.com http://google.us/

  7428sx9f ffk0yqn04b1u6uky
5e6ui51z
flf53lkh
<a href="http://google.us/">google</a>
Verwijder bericht # 2
3
02-08-2017 - 07:24 PM
RENE EN ARLETTE BRANDS.
renebrands2@live.nl

  Hebben onze toekomstige nieuwe vriend mogen bezoeken, en ik was prettig verrast met de leuke spontane ontvangst. Wat een pracht locatie , en het onderkomen van de dieren was ;lik duim, lik vinger; Prachtig, netjes , je rook er absoluut geen hondengeur, en dat is toch uniek voor een hondenkennel. Op zicht is dat niet erg, maar het geeft toch aan dat hygiene hoog in t vaandel staat en dat is een compliment waard. De ontvangst door 5 grote newfy,s was prachtig w
Super verzorgd, en ik weet dus nu al dat onze hond in de toekomst, vanuit Maastricht , hier na de salon zal gaan voor zijn knip en verzorgingsbeurten. Onze pub ( boyke, later Boy) Was al lekker aktief en we verheugen ons op een volgend bezoek. Gerben, Rob, en de dames die ons uitvoerig informeerden, hartelik dank, en tot ziens. R+A.
Verwijder bericht # 3
4
21-07-2017 - 10:59 AM
Terenia Barczyk
t.barczyk@chello.nl

  Wat een prachtige update. En dat je dat allemaal zo mooi verwoord om iedereen mee te laten genieten. dank. Toppers
Verwijder bericht # 4
5
20-07-2017 - 09:19 PM
RENE +ARLETTE bRANDS
renebrands2@live.nl

  Hallo Luitjes,
Op 7 Juli moesten we helaas afscheid nemen van onze 12 jaren en 7 maanden oude vriend Pasha . Jullie begrijpen , verdriet alom . Om mijn vrouw (en mezelf ) zo snel mogelijk uit deze impasse te helpen , meteen op zoek naar een nieuwe newfy ,en na tig sites bezocht te hebben (zonder resultaat) , werd ik attent gemaakt op Jullie kennel.Voor het eerst na 1 week zag ik mijn vrouw weer stralen bij de gedachte dat er misschien een nieuwe pub aankwam , en toen jullie dit konden bevestigen , was het verdriet om Pasha niet verdwenen , maar het uitzicht naar zijn opvolger was als een geschenk uit de hemel . We kijken er naar uit om de pub te mogen zien , en danken jullie voor de positieve respons . Tot snel ziens !! M/Vr.Gr Rene.
Verwijder bericht # 5
6
18-07-2017 - 03:28 PM
Terenia Barczyk
t.barczyk@chello.nl

  En nog een fantastisch mooi beren nest. Wat een rust .Prachtig.
Verwijder bericht # 6
7
05-07-2017 - 11:41 PM
terenia Barczyk
t.barczyk@chello.nl

  Een mooi en prachtig nest. Gefeliciteerd met de kleine beren. Genieten.
Verwijder bericht # 7
8
19-06-2017 - 12:26 PM
Elvira Wielinga
elvirawielinga@gmail.com

  Ik geniet van jullie site. New foundlanders is het type hond dat volgens mij bij mij past. Ben alleen geen ervaren hondenbezitter, dat weerhoudt mij tot nu toe om tot actie over te gaan. Ben wel een ervaren katten bezitter, maar ik heb nu nog 1 poesje binnen en twee zwervertjes buiten die ik verzorg. Ik woon in een piepklein dorpje in de Ardennen. In een oude pastorie naast de kerk. Voorlopig blijf ik genieten van jullie site :-)
Verwijder bericht # 8
9
12-02-2017 - 04:16 PM
Summer Daisy
rijnie@ziggo.nl

  Gisteren hebben we Summer Daisy opgehaald. Zoals altijd werden we weer gastvrij ontvangen. We hebben er heel veel profijt van dat Summer gewend is aan volwassen honden en katten. Zij gaat heel goed met onze 10-jarige Newf Angel en onze katten. Vooral Oscar is al een vriend. Maar ze snapt het ook als ze even rust willen. Mooi om te zien! We zij heel erg gelukkig met haar. Hartelijk bedankt voor Summer en de goede zorg. We zullen goed voor haar zorgen en jullie zullen haar vast nog eens zien.
Verwijder bericht # 9
10
01-02-2017 - 04:29 PM
Fleur

  Hoi ik ben fleur
ik en mijn ouders waren alt ijdje opzoek naar een newfoundlander bij een andere kennel tiroca daar is het nu al 2keer mis gegaan en toen heeft mama deze kennel gekozen en nu krijgen we zaterdag eindelijk een pup! en ik ben echt super blij tot zaterdag!!!
Verwijder bericht # 10
[Eerste] Pagina # 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ... of 30 [Laatste]